Kinderdagverblijf vacatures (Overijssel) | Accrete

Overweeg je als pedagogisch medewerker de overstap naar een andere baan? Of wil je juist als zij-instromer aan de slag op een kinderdagverblijf? Bij Accrete vind je geregeld verschillende mooie kinderdagverblijf vacatures, verspreid over de Kop van Overijssel. Beschik je nog niet over het juiste diploma? We betalen graag jouw bijscholing naar mbo-niveau 4, zodat óók jij impact kunt creëren als pedagogisch medewerker.

Onze kinderdagverblijf vacatures (in Overijssel) bieden je:

  • Een baan vol levensvreugde en energie
  • Samenwerking in een hecht team van professionals
  • Een goed salaris, conform cao-kinderopvang
  • Kosteloze bijscholing van mbo-niveau 3 naar 4
  • Continue mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Bekijk onze vacatures

kinderdagverblijf vacatures overijssel accrete

Als pedagogisch medewerker op ons kinderdagverblijf ben je één van de reisleiders op de Expeditie Accrete. Kinderen van 0 tot 4 jaar starten hun levensreis namelijk bij jou. Je begeleidt, motiveert en inspireert hen en zorgt dat de eerste 1.000 dagen van hun leven de meest optimale invulling krijgen. Want deze 3 jaar zijn essentieel in het creëren van een solide basis op weg naar hun basisschooltijd.

Waar staat Accrete voor?

De 16 kindcentra van Accrete bieden kinderopvang en basisonderwijs aan onder één dak. Dit houdt in dat ieder kind van 0 tot 13 jaar van harte welkom is bij ons. Het grote voordeel van dit gecombineerde aanbod is dat we hun doorlopende leerlijn zo nauwlettend kunnen volgen, waarbij medewerkers van het onderwijs en de kinderopvang nauw samenwerken. Zo kunnen we heel goed inspelen op de specifieke behoeften en talenten van een kind. Bij Accrete weten we namelijk al heel lang dat ieder kind uniek is en zich in een eigen tempo ontwikkelt. Een one-size-fits-all-aanpak komt dan ook niet voor in ons woordenboek.

Met jouw christelijke identiteit vorm jij een waardevolle aanvulling op ons hechte en collegiale team van leerkrachten en pedagogisch medewerkers. En draag je bij aan de identiteit die Accrete uitdraagt naar kinderen en hun ouders: liefdevol, doelgericht en met lef.

kinderdagverblijf vacatures overijssel accrete

Blijf je ontwikkelen als pedagogisch medewerker op ons kinderdagverblijf

Onze medewerkers volgen ook hun éigen ontwikkelroute. Ons motto is niet voor niets: ‘Leren leren, leren leven’. Dat geldt eveneens voor de pedagogisch medewerkers op ons kinderdagverblijf. Om dat zo goed mogelijk te faciliteren, biedt Accrete je de mogelijkheid tot het kosteloos volgen van opleidingen of cursussen. Zodat jij je altijd op je plek blijft voelen als pedagogisch medewerker op ons kinderdagverblijf.

Ook is Accrete, als een vooruitstrevende organisatie, benieuwd naar jouw creatieve ideeën om onze kinderopvang naar een nog hoger plan te tillen. Zo creëren we samen impact op de toekomst van kinderen!

Bekijk onze kinderdagverblijf vacatures (Overijssel)

Wil je meer weten over onze kinderdagverblijf vacatures (Overijssel)? En benieuwd wat het werken bij Accrete als pedagogisch medewerker jou kan brengen?

Check dan snel onze vacatures in de kinderopvang!

Wil je een dagje meelopen op ons kinderdagverblijf, om de sfeer te proeven en jouw hopelijk toekomstige collega’s te ontmoeten? Je bent meer dan welkom!

Neem contact op voor een meeloopdag!

Lees ook meer over bso vacatures (Overijssel)!
Of over kinderopvang vacatures (Overijssel)!
Of over peuterspeelzaal vacatures (Overijssel)!