Peuterspeelzaal vacatures (Overijssel) | Accrete

Ben je op zoek naar bijzondere peuterspeelzaal vacatures in Overijssel? Bij een organisatie die niet alleen veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van kinderen, maar ook aan die van zijn medewerkers? Dan ben je als pedagogisch medewerker helemaal op je plek bij Accrete. Op onze verschillende kindcentra, verspreid over de Kop van Overijssel, bieden we je volop mogelijkheden om een mooie stap te zetten in jouw carrière als PW’er.

Onze peuterspeelzaal vacatures (Overijssel) bieden je:

  • Een baan vol levensvreugde en energie
  • Nauwe samenwerking in een hecht team van professionals
  • Een goed salaris, conform cao-kinderopvang
  • Kosteloze bijscholing van mbo-niveau 3 naar 4
  • Continue mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Bekijk onze vacatures!

peuterspeelzaal vacatures overijssel accrete

Als pedagogisch medewerker op de peuterspeelzaal maak je een belangrijk onderdeel uit van de Expeditie Accrete. Dit houdt in dat kinderen van 0 tot 13 jaar bij ons een leerrijke en waardevolle reis maken in hun ontwikkeling, die een solide basis vormt voor de rest van hun leven.

Onze peuteropvang, die 5 dagen in de week geopend is, speelt daarbij een belangrijke rol. Als pedagogisch medewerker bereid je kinderen van 2 jaar tot 4 jaar spelenderwijs voor op de overgang naar de basisschool. Met jouw eigen, christelijke identiteit inspireer jij ze en laat je ze op verschillende manieren bloeien & groeien in een liefdevolle omgeving. Je creëert, kortom, impact!

Waar staat Accrete voor?

De identiteit die Accrete uitdraagt naar kinderen en ouders laat zich het beste samenvatten als: liefdevol, doelgericht en met lef. Ons motto daarbij is: ‘leren leren, leren leven’.

Om die pijlers te kunnen realiseren, werkt Accrete op een vooruitstrevende manier, waarbij we ‘out-of-the box’ durven te denken. De ontwikkeling van het kind staat daarbij altijd voorop. Ieder kind is namelijk uniek, heeft zijn of haar eigen talenten en behoeften en volgt een eigen ontwikkelpad.

Om die ontwikkeling volledig tot bloei te laten komen, zetten we de deur wagenwijd open voor goede en creatieve ideeën van onze medewerkers. Jij kent, als pedagogisch medewerker op onze peuterspeelzaal, de kinderen natuurlijk het best. En weet wat nodig is om hun reiskoffer gevuld te krijgen met de belangrijkste bagage voor hun expeditie.

peuterspeelzaal vacatures overijssel accrete

Volop kans jezelf te ontwikkelen

Bij Accrete halen we niet alleen het beste uit het kind, maar ook uit onze medewerkers. We bieden jou alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Heb je een goed idee voor een opleiding of cursus? Wij betalen deze graag voor jou, omdat we willen dat ook jóuw persoonlijke expeditie bij ons optimaal verloopt.

Dat we kinderopvang en basisonderwijs onder één dak aanbieden, maakt Accrete uniek in deze regio. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn welkom op onze 16 locaties, verspreid over de Kop van Overijssel. Om de doorlopende leerlijn van kinderen zo optimaal mogelijk vorm te geven, is een nauwe samenwerking tussen medewerkers van groot belang. Daarom overleggen de leerkrachten en pedagogisch medewerkers op de peuterspeelzaal veelvuldig. We hopen dat ook jij onderdeel wordt van dat hechte team.

Bekijk onze peuterspeelzaal vacatures (Overijssel)

Heb je interesse in onze peuterspeelzaal vacatures (Overijssel)? En wil je meer weten over het werken bij Accrete als pedagogisch medewerker?

Check dan snel onze vacatures in de kinderopvang!

Ook is het mogelijk om een dagje mee te lopen op één van onze peuterspeelzalen, zodat je de sfeer kunt proeven en jouw mogelijk toekomstige collega’s kunt ontmoeten. Je bent van harte welkom!

Neem contact op voor een meeloopdag!

Lees ook meer over bso vacatures (Overijssel)!
Of over kinderdagverblijf vacatures (Overijssel)!
Of over kinderopvang vacatures (Overijssel)!