Vacatures bso (Overijssel) | Accrete

Werken bij Accrete biedt veel voordelen en werkplezier. Ontdek onze mooie vacatures voor de bso (buitenschoolse opvang), op verschillende locaties in de Kop van Overijssel. Draag als pedagogisch medewerker op de bso bij aan de bloei en ontwikkeling van kinderen, maar krijg ook zelf alle mogelijkheden om bij te leren en jezelf te verrijken met nieuwe kennis en vaardigheden. In een hecht team van professionals!

Onze bso vacatures (Overijssel) bieden jou:

  • Een baan vol levensvreugde en energie
  • Een hecht team van professionals, die nauw samenwerken
  • Een goed salaris, conform cao-kinderopvang
  • Kosteloos bijscholen van mbo-niveau 3 naar 4
  • Continue mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Bekijk onze vacatures!

vacatures bso overijssel

Als pedagogisch medewerker op de bso ben je een waardevol onderdeel van onze Expeditie Accrete. Hiermee bedoelen we de ontdekkingsreis die kinderen van 0 tot 13 jaar bij ons maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook hun vrijetijdsinvulling buiten school speelt daarbij een belangrijke rol. Jij richt je daar met veel enthousiasme op, in een huiselijke, creatieve, sportieve en vertrouwde sfeer.

Wat onze bso vacatures inhouden? Je staat voor hen klaar tijdens onze voorschoolse opvang van 6.30 tot 8.30 uur en naschoolse opvang van 14.15 uur tot 19.30 uur. Je zorgt dat ze ’s morgens op tijd in hun klas of op het schoolplein zijn. En wacht ze na school op bij de klas of in de bso-ruimte. Maar ook in vakanties en op schoolvrije dagen ben jij er voor de kinderen. Je biedt hen leuke en waardevolle binnen- én buitenactiviteiten aan, maar laat hen ook vrij spelen of bijvoorbeeld met hun huiswerk bezig als ze daar behoefte aan hebben.

Je speelt zo een belangrijke rol in de ontwikkeling en bloei van kinderen, terwijl ze de tijd van hun leven hebben. Je zet, kortom, jouw kracht in voor hún toekomst!

Jouw voordelen als medewerker op de bso

Accrete biedt 5 dagen in de week bso aan; uniek in onze regio in Overijssel. Dat levert voor jou als pedagogisch medewerker ook flexibiliteit op in hoe je jouw werkdagen inricht, in samenspraak met je directe collega’s. Accrete is een vooruitstrevende organisatie, die altijd openstaat voor creatieve ideeën van onze medewerkers. We geven je veel ruimte om je eigen invulling te geven aan de activiteiten voor de kinderen. Of dit nu sportieve, culturele, natuurrijke of creatieve activiteiten zijn.

Daarbij bieden we je ook alle mogelijkheden om jezélf verder te ontwikkelen, om zo jouw eigen expeditie bij ons vorm te geven. Heb je een goed idee voor een opleiding of cursus? Je krijgt de mogelijkheid om deze kosteloos te volgen. Zo haal je niet alleen het beste uit het kind, maar ook jezelf.

WerkenBijAccrete.nl

Waar staat Accrete voor?

Onze 16 kindcentra in de Kop van Overijssel bieden basisonderwijs en kinderopvang aan onder één dak. Dat houdt in dat leerkrachten en pedagogisch medewerkers continu in nauw contact staan met elkaar, om de doorlopende leerlijn van een kind zo optimaal mogelijk vorm te geven. Daarbij kijken we altijd naar de unieke talenten en behoeften van een kind. En geven we iedereen de kans om zich spelenderwijs op eigen niveau en in eigen tempo te ontwikkelen.

Met jouw eigen, christelijke identiteit versterk je ons hechte team. En draag je bij aan de identiteit die Accrete uitdraagt naar kinderen en hun ouders: liefdevol, doelgericht en met lef.

Bekijk onze vacatures voor de bso (Overijssel)

Heb je interesse in onze bso vacatures (Overijssel)? En wil je meer weten over het werken bij Accrete als pedagogisch medewerker?

Check dan snel onze vacatures in de kinderopvang!

Wil je graag een dagje meelopen om te kijken of onze organisatie aansluit bij jouw wensen en visie als PW’er? Je bent van harte welkom!

Neem contact op voor een meeloopdag!

Lees ook meer over kinderopvang vacatures (Overijssel)!
Of over kinderdagverblijf vacatures (Overijssel)!
Of over peuterspeelzaal vacatures (Overijssel)!